UKK ja asiakaspalvelu

Kun ostat VIP-hinnoiteltuja tuotteita, sinut rekisteröidään automaattisesti VIP-jäsenyyteen. Ensimmäisten 14 päivän aikana sinulla on “Freemium” -jäsenyys ja 14. päivänä sinulta veloitetaan 37.00 EUR, joka maksetaan muuntaa 1: 1 hyvityksiin ja tallettaa Falinas -tilillesi. Voit lisätä ja tehdä ostoksia, ohittaa täydennyksen tai peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa.

joka 14. päivä, 37.00 EUR vähennetään tililtäsi automaattisesti ja muunnetaan 1:1 hyvityksiksi. Tämä tarkoittaa, että 1 euro on yhtä luotoa. Voit tehdä ostoksia hyvityksilläsi, ohittaa lisäyksen tai peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa. Huomaa, että jos et ohita kutakin lisäystä, lisäys tapahtuu automaattisesti.

Kirjaudu sisään tiliisi ja siirry kohtaan Oma tili. Vieritä vain kohtaan "Peruuta jäsenyys" ja napsauta "Peruuta". Saat sähköpostivahvistuksen jäsenyyden peruuttamisesta. Huomaa, että et voi peruuttaa jäsenyyttäsi ensimmäisten 24 tunnin aikana, mutta rahaa ei oteta tililtäsi sinä aikana. Ensimmäinen VIP-maksusi tapahtuu 14 päivän kuluttua. Jos kohtaat ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä meihin osoitteessa [email protected]

Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Kirjaudu sisään ja peruuta jäsenyytesi. Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] Ensimmäisen peruutusta koskevan sähköpostisi ajankohtana pidetään peruutushetkeä. Tämä pätee myös, jos emme vastaa ajoissa ennen kuin rahaa otetaan tililtäsi. Siinä tapauksessa hyvitämme sinulle mielellämme nostamasi summan.
Huomaa, että jäsenyyden peruuttaminen ei peruuta tilauksia. Tämä sisältää verkkosivustollamme tehdyt tilaukset ja osallistumiserät kilpailuihimme.

Jäsenyytesi peruuttaminen ei palauta rahojasi, emmekä palauta jäsenmaksuja, ellet ole ilmoittanut haluavasi peruuttaa ennen kokeilujakson päättymistä, mutta silti sinulle on nostettu summa. Kaikki palautetut tuotteet palautetaan tietoihin, joista ne on poistettu, ellei muuta ilmoiteta sähköpostitse.

Joo. Kaikki jäsenenä tilatut tuotteet toimitetaan sinulle, vaikka peruuttaisit jäsenyytesi ennen kuin se on lähetetty meiltä.

Tilauksen lähettämisestä tulee kestää 2–7 arkipäivää.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected] ja me opastamme sinut läpi prosessin!
Auta meitä nopeuttamaan prosessia lisäämällä kyselysi tilausnumero, nimi, palautus- tai vaihtosyy ja kaikki muut tiedot. Jokainen tuote on lähetettävä osoitteeseen Falinas ApS, Vesterå 15, 9000 Aalborg, Denmark

Ota yhteyttä

Lähetä meille sähköpostia

Voit aina lähettää meille sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, ja vastaamme 24 tunnin sisällä.

Kirjoita meille: [email protected]

Keskustele kanssamme

Ota meihin nopeasti yhteyttä! Olemme valmiita vastaamaan mihin tahansa kysymykseen aukioloaikoina:

Maanantai - Perjantai: 9am to 17pm (GMT)
Lauantai: 10am to 16pm (GMT)

Kirjoita meille Live-chat

24/7 Call us on (+44) 20 4520 0479