UKK ja asiakaspalvelu

Kun ostat VIP-hinnoiteltuja tuotteita, sinut rekisteröidään automaattisesti jäsenyyteen. Ensimmäisten 3 päivän aikana sinulla on “Freemium” -jäsenyys ja 3. päivänä sinulta veloitetaan 47.00 EUR, joka maksetaan muuntaa 1: 1 hyvityksiin ja tallettaa Falinas -tilillesi. Voit lisätä ja tehdä ostoksia, ohittaa täydennyksen tai peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa.

Tililläsi näkyy jäsenhyvitysten saldo. :domain verkkotunnuksen voi käyttää milloin tahansa. Saamiesi luottojen määrä vastaa jäsenyyden täydennysarvoa, joka perustuu {"id":1,"code":"EUR","numeric_code":"978","name":"Euro","symbol":"\u20ac","symbol_position":"before","symbol_separator":"","thousands_separator":",","decimal_separator":".","round_short":0,"is_automatic_rate_update":0,"created_at":"2018-11-14T11:38:31.000000Z","updated_at":"2019-05-29T11:41:59.000000Z"} valuuttaan (1 VALUUTTA = 1 luotto). :domain hyvitys vanhenee 30 päivän kuluttua.

Kirjaudu sisään tiliisi ja siirry kohtaan Oma tili. Vieritä vain kohtaan "Peruuta jäsenyys" ja napsauta "Peruuta". Saat sähköpostivahvistuksen jäsenyyden peruuttamisesta. Huomaa, että et voi peruuttaa jäsenyyttäsi ensimmäisten 24 tunnin aikana, mutta rahaa ei oteta tililtäsi sinä aikana. Ensimmäinen VIP-maksusi tapahtuu 14 päivän kuluttua. Jos kohtaat ongelmia, ota rohkeasti yhteyttä meihin osoitteessa [email protected]

Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Kirjaudu sisään ja peruuta jäsenyytesi. Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]. Ensimmäisen peruutusta koskevan sähköpostisi ajankohtana pidetään peruutushetkeä. Tämä pätee myös, jos emme vastaa ajoissa ennen kuin rahaa otetaan tililtäsi. Siinä tapauksessa hyvitämme sinulle mielellämme nostamasi summan.
Huomaa, että jäsenyyden peruuttaminen ei peruuta tilauksia. Tämä sisältää verkkosivustollamme tehdyt tilaukset ja osallistumiserät kilpailuihimme.

Jäsenyytesi peruuttaminen ei palauta rahojasi, emmekä palauta jäsenmaksuja, ellet ole ilmoittanut haluavasi peruuttaa ennen kokeilujakson päättymistä, mutta silti sinulle on nostettu summa. Kaikki palautetut tuotteet palautetaan tietoihin, joista ne on poistettu, ellei muuta ilmoiteta sähköpostitse.

Joo. Kaikki jäsenenä tilatut tuotteet toimitetaan sinulle, vaikka peruuttaisit jäsenyytesi ennen kuin se on lähetetty meiltä.

Tilauksen lähettämisestä tulee kestää 2–7 arkipäivää.

Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected], niin opastamme sinut prosessin läpi!

Nopeuta prosessia lisäämällä tiedusteluusi nimesi, tilausnumerosi, palautuksen syy ja muut tiedot. Lisätietoja saat käyttöehdoistamme.

Tuotteet tulee lähettää osoitteeseen Falinas ApS, seuraavaan osoitteeseen Mylius Erichsens Vej 20A, 9210 Aalborg SØ, Denmark

Ota yhteyttä

Lähetä meille sähköpostia

Voit aina lähettää meille sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja, ja vastaamme 24 tunnin sisällä.

Kirjoita meille: [email protected]

Keskustele kanssamme

Ota meihin nopeasti yhteyttä! Olemme valmiita vastaamaan mihin tahansa kysymykseen aukioloaikoina:

Maanantai - Perjantai: 9am to 17pm (GMT)
Lauantai: 10am to 16pm (GMT)

Kirjoita meille Live-chat

24/7 Soita meille (+44) 20 4520 0479