Jäsenyys

Tili & kirjautumisongelmat

Jos unohdat salasanasi, napsauta https://falinas.fi/password/reset, jos olet jo yrittänyt vaihtaa salasanasi, mutta et ole saanut meiltä sähköpostia, tarkista Roskaposti- tai Roskapostikansiosi.

Jos tarvitset lisäapua johonkin toiseen tiliisi liittyvään ongelmaan, ota yhteyttä asiakastukitiimiimme osoitteessa [email protected], live-chatissa tai puhelinnumerossa.

Kuinka hyvitykset toimivat?

Tililläsi näkyy jäsenhyvitysten saldo. falinas.fi verkkotunnuksen voi käyttää milloin tahansa. Saamiesi luottojen määrä vastaa jäsenyyden täydennysarvoa, joka perustuu EUR valuuttaan (1 VALUUTTA = 1 luotto). falinas.fi hyvitys vanhenee 30 päivän kuluttua.

Miten pääsen jäseneksi?

Ostamalla tuotteita valitsemalla VIP-hinnan, sinut liitetään automaattisesti VIP-jäsenyysohjelmaan.
Saat välittömästi täyden pääsyn hankkimaasi VIP-jäsenyyteen, ja automaattinen lisäyksesi alkaa ja veloitamme täyden hinnan (47.00 EUR), joka muunnetaan 1:1 krediiteiksi ja talletetaan Falinas-tilillesi .

Miten jäsenyyden toistuva maksu toimii?

Jäsenyyden toistuva maksu on tarkoitus maksaa joka 14 päivän välein, VIP-jäsensuunnitelmamme täydennyshinta on 47.00 EUR mukaan lukien arvonlisävero, ja se vähennetään valitusta maksutapasta.

Kuinka voin peruuttaa jäsenyyteni?

- Kirjaudu tilillesi ja siirry kohtaan "Oma tili", siirry kohtaan "Peruuta jäsenyys" ja napsauta "Peruuta".
- Ottamalla yhteyttä asiakastukitiimiimme sähköpostiosoitteella [email protected] tai livechat.

Saat vahvistussähköpostin jäsenyytesi peruuttamisesta.
* Huomaa, että et voi peruuttaa jäsenyyttäsi ensimmäisten 24 tunnin aikana, kun päivitämme rekisteröintitietoja.

Jos peruutan jäsenyyteni, saanko hyvityksen?

Emme maksa palautuksia jäsensuunnitelman hintoihin, koska sinulla on välitön täysi pääsy palveluihimme.

Pitääkö minun maksaa peruutusmaksuja, kun peruutan jäsenyyteni?

Kun käyttäjä lähettää peruutuspyynnön, hänellä on kaksi vaihtoehtoa:

- Käyttäjät voivat irtisanoa jäsenpalvelun ilman lisämaksua, jos he pysyvät nykyisessä jäsenyydessä pidennetyn kolmenkymmenen (30) päivän ajan pyynnön päivämäärästä lukien, tai
- Käyttäjät voivat peruuttaa jäsenpalvelun välittömästi maksamalla 4.45 EUR

Olen tilannut tuotteen ja peruuttanut jäsenyyteni. Saanko edelleen tuotteeni?

Kyllä, kaikki jäseneksi tilatut tuotteet toimitetaan sinulle, vaikka peruutat jäsenyytesi ennen kuin se on lähetetty meiltä.

Kuinka kauan tuotteideni toimittaminen kestää?

Tilauksen lähettämisestä tulee kestää 2–7 arkipäivää.

Kuinka palautan tilauksen?

Jos haluat palauttaa tuotteen, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa [email protected], niin opastamme sinut prosessin läpi!

Nopeuta prosessia lisäämällä tiedusteluusi nimesi, tilausnumerosi, palautuksen syy ja muut tiedot. Lisätietoja saat käyttöehdoistamme.

Tuotteet tulee lähettää osoitteeseen Falinas ApS, seuraavaan osoitteeseen Mylius Erichsens Vej 20A, 9210 Aalborg SØ, Denmark

Voinko saada palautuksen palautetuista tuotteista?

Jos olet ostanut tavarat Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, voit muuttaa mieltäsi 14 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Muista tavarat, jotka on avattu toimituksen jälkeen ja joita ei voida palauttaa hygieniasyistä tai terveydensuojelusyistä.

* Huomaa, että mikäli Hyvityssumma saattaa joissain tapauksissa poiketa maksetusta summasta valuutanvaihdon ja kolmannen osapuolen maksujen vuoksi, emmekä ole vastuussa tällaisten hintojen tai maksujen aiheuttamista eroista.

Hyvitykset voidaan hakea käyttämällä asiakastukemme käytettävissä olevia kanavia, ja ne arvioidaan tapauskohtaisesti.

Lisätietoja saat käyttöehdoistamme.

Miten palautus toimii, jos olen käyttänyt hyvitykseni?

Jos olet jäsen, jolla on aktiivinen tilaussuunnitelma ja toistuva maksusi on muutettu krediiteiksi ja olet käyttänyt Falinas tililläsi olevat saldot tuotteita ostaessasi, olet oikeutettu hyvitykseen 14 päivän kuluessa päivästä olet saanut tavarasi, mutta hyvitys myönnetään hyvityksenä.

Hyvitykset voidaan hakea käyttämällä asiakastukemme käytettävissä olevia kanavia, ja ne arvioidaan tapauskohtaisesti.

Mitä tehdä, jos paketissa on merkkejä vahingoittumisesta tai käsin käsittelystä?

Kun paketti toimitetaan, asiakkaan on tarkistettava paketti huolellisesti jokaiselta puolelta. Jos laatikkoa on manipuloitu tai siinä on erityyppisiä teippejä, asiakkaan on pyydettävä rahdinkuljettajalta huomautus vahingosta tai hylättävä paketti ja ilmoitettava siitä myyjälle.