Kanta-asiakaskerho Euroopan parhailla hinnoilla

Tule VIP-jäseneksi ja aloita shoppailu jo tänään. Täydennä tiliäsi joka kuukausi, niin saat nauttia kaikista hienoista alennuksista ja kuukausitarjouksestasi. Voit täydentää tiliäsi, ohittaa kuukauden tai peruuttaa VIP-jäsenyytesi milloin tahansa.

Ryhdy VIP-jäseneksi

VIP-edut

Euroopan parhaat hinnat huippumerkeistä

VIP-jäsenenä saat käyttöösi satoja tuotemerkkejä alhaisimmilla hinnoilla. Luksusta, johon jokaisella on varaa eurooppalaisella hintatakuullamme.

Yksilöllinen valikoima joka kuukausi lisäalennuksin

Hintamme ovat jo Euroopan parhaita, mutta kerran kuukaudessa valikoimme muutamia tuotteita juuri sinulle, ja koristelemme ne lisäalennuksilla!

Valinta on sinun - osta tai ohita

Haluamme sinun tuntevan olosi mukavaksi. Jäsenyytesi voidaan mukauttaa helposti tarpeisiisi: voit joko täydentää tiliäsi ja tehdä ostoksia, ohittaa kuukauden tai peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa.

Ei jäsenmaksuja: vapaaehtoinen 1:1 lataus

Emme halua sinun heittävän rahojasi hukkaan. Falinas-kaupan kuukausittainen lisäys muunnetaan hyvitykseksi 1:1. Luottopisteitä voidaan säästää jopa 3 kuukaudeksi ja voit aina ostaa ylimääräisiä luottopisteitä shoppailun aikana.

Täydennä tiliäsi

saadaksesi kaikki edut

37.00 EUR

Saa 37 luottopistettä

Jopa 90% alennuksia

Kuukausittainen tarjous

Erikoisia lahjoja

Ei sitoutumista

Etkö halua täydentää tiliäsi tässä kuussa? Ohita kuukausi menettämättä etujasi.


Jäsenyytesi on sinun käsissäsi

%

Kuukausittainen tarjous

Vastaanota kuukausittainen tarjouksesi ja tutustu valikoimaan parhaita tuotteita uskomattomilla, taatuilla alennuksilla. Tarjouksesi lähetetään kolme päivää ennen seuraavaa täydennystä.

3 päivää

Sinun valintasi

4x

Täydennä
ja saa nelinkertainen arvo

Rahallasi on nelinkertainen arvo olemalla Falinas VIP-jäsen. Löydä kaikki tarvitsemasi kauneuden ja hoidon kannalta yli 30 000 tuotteesta.

Täydennykset käsitellään automaattisesti joka kuukausi saaden 37 luottopistettä tilillesi.

Ohita kuukausi
ei lisäkuluja

Voit ohittaa kuukauden milloin tahansa "Oma tili"-sivulla. Pidät silti kaikki VIP-etuudet ja pääsyn uskomattomiin alennuksiin.

Voit ohittaa kuukausittaisen täydennyksen milloin tahansa ilman lisäkuluja tai sakkoja.

Valmiina aloittamaan?

Luo tili


Falinas.fi

Erinomaiset pisteet
+4.200 arvostelua