Kanta-asiakaskerho Euroopan parhailla hinnoilla

Tule VIP-jäseneksi ja aloita shoppailu jo tänään. Täydennä tiliäsi joka 14. päivä, niin saat nauttia kaikista hienoista alennuksista. Voit täydentää tiliäsi, ohittaa top-up tai peruuttaa VIP-jäsenyytesi milloin tahansa.

Ryhdy VIP:ksi

VIP-edut

Euroopan parhaat hinnat huippumerkeistä

VIP-jäsenenä saat käyttöösi satoja tuotemerkkejä alhaisimmilla hinnoilla. Luksusta, johon jokaisella on varaa eurooppalaisella hintatakuullamme.

Yksilöllinen valikoima joka 14. päivä lisäalennuksin

Hintamme ovat jo Euroopan parhaita, mutta joka 14. päivä valikoimme muutamia tuotteita juuri sinulle, ja koristelemme ne lisäalennuksilla!

Valinta on sinun - osta tai ohita

Haluamme sinun tuntevan olosi mukavaksi. Jäsenyytesi on helppo mukauttaa tarpeisiisi: voit joko täydentää ja tehdä ostoksia tai ohittaa täydennyksen tai peruuttaa milloin tahansa.

Ei jäsenmaksuja: vapaaehtoinen 1:1 lataus

Emme halua sinun heittävän rahojasi hukkaan. Falinas-kaupan kuukausittainen lisäys muunnetaan hyvitykseksi 1:1. Luottopisteitä voidaan säästää jopa 30 päivää ja voit aina ostaa ylimääräisiä luottopisteitä shoppailun aikana.

Täydennä tiliäsi

saadaksesi kaikki edut

47.00 EUR

Saa 47 luottopistettä

Jopa 90% alennuksia

Kahden viikon tarjous

Erikoislahjat

Ei sitoutumista

Etkö halua täydentää tiliäsi tässä top-up? Ohita top-up menettämättä etujasi.


Jäsenyytesi on sinun käsissäsi

%

Kahden viikon tarjous

Vastaanota kahden viikon tarjouksesi ja tutustu parhaiden tuotteiden valikoimaan uskomattomilla, taatuilla alennuksilla. Tarjouksesi lähetetään kolme päivää ennen seuraavaa lisäystä.

3 päivät

Sinun valintasi

4x

Täydennä
ja saa nelinkertainen arvo

Rahallasi on nelinkertainen arvo olemalla Falinas VIP-jäsen. Löydä kaikki tarvitsemasi kauneuden ja hoidon kannalta yli 30 000 tuotteesta.

Täydennykset käsitellään automaattisesti joka 14. päivä saaden 47 luottopistettä tilillesi.

Ohita top-up
ei lisäkuluja

Voit ohittaa kuukauden milloin tahansa "Oma tili"-sivulla. Pidät silti kaikki VIP-etuudet ja pääsyn uskomattomiin alennuksiin.

Voit ohittaa täydennyksen milloin tahansa ilman lisäkuluja tai sakkoja.

Valmiina aloittamaan?

Luo tili