TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ
Falinas ApS yrityksen verkkosivuston ja uutispalvelujen käyttö

Jäljempänä voit lukea Falinas sivustoa käyttäessäsi tai uutispalveluihin (sähköposti) rekisteröityessäsi antamiesi henkilötietojen käsittelyä koskevista käytännöistä.

Falinas sivuston käyttöä ja sen uutispalveluihin rekisteröitymistä koskevat tämän tietosuojakäytännön ehdot ja säännöt. Sivuston käyttöä koskee lisäksi sen evästekäytäntö. Jos et hyväksy seuraavia ehtoja ja sääntöjä, älä käytä Falinas sivustoa ja/tai uutispalveluita.

Falinas ApS suojaa henkilötietojasi ja on tietoinen asianmukaisen suojauksen tarpeesta ja sinulta saatujen henkilötietojen asianmukaisesta käsittelystä.

Falinas ApS katsotaan rekisterinpitäjäksi nykyisten henkilötietoja koskevien lakien mukaan. Kaikki tarvittavat yhteystiedot löytyvät jäljempää:
Falinas ApS
Company Reg.no 41331380
Vesterå 15 – 9000 Aalborg, Denmark.

1. Falinas ApS henkilötietojesi kerääminen

Falinas ApS käsittelee henkilötietojasi voimassa olevien vaatimusten mukaisesti, mukaan lukien tietosuojalainsäädännöstä johtuvat suojausvaatimukset ja niihin liittyvät määräykset. Falinas ApS tarkastaa rekisteröidyt henkilötiedot säännöllisesti ja poistaa tiedot, jotka eivät enää ole oleellisia. Sama koskee henkilötietoja, jotka käyttäjä haluaa poistaa ja joiden käsittelylle sivustolla ei enää ole perusteita.

Kun käytät sivustoamme tai rekisteröidyt uutispalveluihimme, sinun on annettava joitakin henkilötietoja. Tämä on välttämätöntä voidaksesi käyttää sivuston kaikkia toimintoja ja jotta me voimme lähettää sinulle asiaankuuluvia uutiskirjeitä jne. Näin ollen Falinas ApS kerää ja tallentaa Falinas ApS yrityksen käyttöön ja uutispalveluihimme rekisteröitymiseen liittyviä, sivustolla antamiasi henkilötietoja.

2. Mitä tietoja kerätään?

Aina kun käyt sivustollamme, sinusta kerätään seuraavat tiedot:

  1. Sivut, joilla vierailit, mukaan lukien käyntisi päivämäärä ja kellonaina – “elektroninen jälkesi”;
  2. Käyttämäsi selain;
  3. Käyttämäsi IP-osoite;
  4. Käyttäjänimi;

Edellä esitetyt tiedot kerätään evästeillä, joten tässä viitataan niihin liittyvään evästekäytäntöön, joka sisältää yksityiskohtaista tietoa edellä mainittujen tietojen hankintaan, säilytykseen, julkistamiseen ja poistamiseen liittyvistä ehdoista. Evästekäytäntömme on aina luettavissa kokonaisuudessaan Falinas ApS sivustolla, ja lisäksi sinua pyydetään hyväksymään evästekäytäntömme saapuessasi sivustollemme.

Voidaksemme toimittaa sinulle uutispalveluita Falinas ApS käsittelee myös seuraavia sinua koskevia henkilötietoja:

Yhteystiedot:
- Nimi
- Sähköpostiosoite

3. Keräämisen tarkoitus ja säilytyskausi

Kun rekisteröidyt uutispalveluumme, Falinas ApS kerää yhteystietosi suorittaakseen rekisteröitymisesi loppuun ja toimittaakseen asiaankuuluvia uutiskirjeitä ja markkinointiviestejä sähköpostilla ja tekstiviesteillä, minkä lisäksi keräämme tietoja luodaksemme sinulle Falinas ApS-jäsenyyden.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on toimittaa sinulle tilaamiasi tuotteita ja lähettää sinulle sähköpostia, mukaan lukien uutiskirjeitä ja muuta asiaankuuluvaa markkinointimateriaalia tuotteista ja kampanjoista, lehdistötiedotteita, kutsuja tapahtumiin/seminaareihin/messuille ja kilpailuihin.

Falinas ApS säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan, kuin se on välttämätöntä edellä ilmoitettuja tarkoituksia varten. Toisin sanoen säilytämme edellä mainittuja henkilötietoja niin kauan, kuin olet rekisteröitynyt Falinasin uutispalveluihin ja/tai sinulle on Falinas ApS-jäsenyys. Jos peruutat rekisteröitymisesi näihin palveluihin, Falinas ApS poistaa henkilötietosi 30 päivän kuluessa.

4. Henkilötietojesi julkistaminen

Henkilötietojasi ei julkisteta kolmansille osapuolille, elleivät voimassa olevat lait tai tuomioistuimen päätös sitä vaadi.

Mitä tulee sivuston käytön yhteydessä antamiesi henkilötietojen poistamiseen ja julkistamiseen, lue lisää evästekäytännöstämme.

5. Tietojen käsittelijöiden käyttö

Edellä mainittuja henkilötietoja voidaan antaa Falinas ApS yritykseen liittyville tietojen käsittelijöille. Tietojen käsittelijät käsittelevät henkilötietojasi yrityksen ohjeiden mukaisesti ja näin ollen vain tässä käytännössä ilmoitettuihin tarkoituksiin. Tietojen käsittelijöillä on lisäksi sama velvollisuus suojella henkilötietoja, kuin yrityksellä.

6. Henkilötietojasi koskeva turvallisuus

Falinas ApS käsittelee kaikkia henkilötietoja luottamuksellisesti. Olemme ryhtyneet useisiin teknisiin ja organisatorisiin varotoimenpiteisiin suojellaksemme henkilötietoja tahattomalta menetykseltä tai laittomalta tuhoamiselta, takavarikolta tai heikkenemiseltä ja estääksemme niiden pääsyn luvattomien henkilöiden tietoon ja niiden väärinkäytön tai käsittelyn Denmark tietosuojalakien vastaisesti.

Varmuuskopioimme kaikki sähköiset tietomme päivittäin, ja olemme suojanneet itsemme muun muassa asentamalla viruksentorjuntaohjelmistoja ja palomuureja.

7. Oikeus tutustua henkilötietoihisi, poistamisen mahdollisuus ja valitusprosessi

Sinulla on oikeus saada tietoa Falinas ApS yrityksen käsittelemistä itseäsi koskevista henkilötiedoista ja käsittelyn perusteista. Sinulla on lisäksi oikeus vaatia henkilötietojesi luovuttamista luettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus vaatia itseäsi koskevien virheellisten tai harhaanjohtavien tietojen oikaisua. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä. Voit ottaa yhteyttä yritykseen kirjoittamalla tähän sähköpostiosoitteeseen: [email protected] Voit lisäksi valittaa henkilötietojesi käsittelystä Denmark tietosuojaviranomaisille.

Mitä tuleeFalinas ApS yritykselle antamaasi suostumukseen, jonka annoit ilmoittautuessasi uutispalveluihin, voit peruuttaa suostumuksesi milloin vain sähköpostilla tai uutiskirjeiissä olevan peruutuslinkin avulla.

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevaa kysyttävää, ota yhteyttä Falinas ApS yrityksen edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.